Verhuizers inhuren

Zakelijke verhuizing

Een zakelijke verhuizing nodig? Wij van verhuizersinhuren.nl zorgen voor een zorgeloos en prettige zakelijk verhuizing. Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor de laagste prijzen. Wij hebben een gemotiveerd team die hard en efficiënt te werk gaan. We beschikken over de juiste materialen om op deze manier zo min mogelijk tijd te verliezen tijdens jouw zakelijke verhuizing. Wij zijn ervan overtuigd dat wij spotgoedkoop zijn en kunnen jouw verhuizing regelen door heel Nederland.

Scherpe offerte binnen 3 uur

Deskundig en eerlijk advies

Professioneel & Efficiënt

Goedkoopste verhuisbedrijf

Verzekerd & flexibel

Goedkoop, snel en betrouwbaar

085 303 3979

Zakelijke verhuizing

Uitstekend
4,9
Gebaseerd op 194+ recensies van

Tijd is nu eenmaal kostbaar

Tijd is nu eenmaal kostbaar, dat weten we allemaal. Doordat tijd zo kostbaar is zullen wij er alles aan doen jou zakelijke verhuizing zo efficiënt mogelijk aan te pakken. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsverhuizing tot in details wordt uitgevoerd. Het is wel van belang tijd te reserveren voor de verhuizing. Jouw inboedel veilig laten overkomen is ons streven. Ben jij van plan de verhuizing door ons te laten uitvoeren, dan ben je er van gegarandeerd dat jij een zorgeloze verhuizing hebt.

Wij zullen de zorg dragen dat jouw spullen veilig en netjes aankomen in het nieuwe pand. We willen allemaal dat de zakelijke verhuizing snel en soepel verloopt zonder enig tijdverlies. Wij begrijpen dat het een onrustige periode kan zijn, maar wij zullen ervoor zorgen dat jij met een goed gevoel kunt terug kijken.

Zakelijke verhuizing

Verhuizing snel en binnen een korte tijd

Tijdens een bedrijfsverhuizing is het voor jouw natuurlijk belangrijk dat de verhuizing snel en binnen een korte tijd gebeurt is. Wij hebben een super team van verhuizers die hier goed op weten in te spelen. Wij doen er alles aan dat de verhuizing op de juiste manier geregeld wordt, maar ook zodat deze snel verloopt. Wij hebben hier een speciale checklist voor samengesteld die wij stap voor stap doorlopen, om zo geen enige tijd te verliezen. Jij kunt razend snel vanaf jouw nieuwe locatie weer aan de slag en de verhuizing verloopt zonder stress. Ons streven is dat jij terug kan kijken op een vlekkeloze samenwerking.

Wij werken overal

Wij hebben diverse vestigingen door heel Nederland, hierdoor kunnen wij jouw verhuizing snel en gemakkelijk realiseren. Wil jij er zeker van zijn dat wij ook jouw zakelijke verhuizing kunnen verzorgen, neem dan even contact op met de klantenservice. Door een geweldig team kunnen wij snel en concreet duidelijk met je doornemen of wij jouw zakelijke verhuizing snel kunnen laten plaats vinden.

Particulier & zakelijk

Spoedverhuizingen

Transportdiensten

In en uitpak service
Losse sjouwhulp

Ontruimingen

Veel gestelde vragen

FAQ

Wat is het tarief?

Een verhuismedewerker inhuren kost € 29,- per uur. Afhankelijk van de desbetreffende verhuizing zal ingecalculeerd worden wat de precieze prijs is voor de verhuizing.

Wat is de verhuisduur?

Een standaard verhuizing is bij ons gemiddeld binnen een dag uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte van het project kan dit langer duren.

Wanneer is het mogelijk?

Door ons flexibele personeel zijn we vaak al binnen 1 werkdag in de mogelijkheid om uw verhuizing uit te voeren.

Hebben jullie tips?

De eerste en belangrijkste tip is: wacht er niet mee, ook niet als uw verhuizing nog ver weg is. Want van uitstel komt afstel. En dan zit u met uw handen in het haar als het zover is. Middels onze flexibele agenda is het mogelijk om vrijblijvend een verhuisdag in te plannen.

Meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan.

Onze simpele 4-stappenplan

Ons verhuisproces

Stap 1

Vraag offerte aan

Stap 2

Accepteer offerte

Stap 3

Plan verhuizing in

Stap 4

Uitvoering van verhuizing