Verhuizers inhuren

Woningontruiming

Naast alle verhuismogelijkheden, bieden wij ook woningontruiming aan. De ontruiming zullen we snel en correct uitvoeren, maar we maken wel concrete afspraken vooraf wat betreft de inboedel. Bij verhuizersinhuren.nl zijn we namelijk gespecialiseerd in iedere soort van ontruiming.

Of het nu gaat om een klein woningontruiming of een woningontruiming van een groot woonhuis. Wij kunnen echter alles en wat er ook moet gebeuren wij zien nergens een probleem. Voordat wij gaan starten met de ontruiming spreken wij met jouw door wat de wensen zijn. Wij zullen jouw helpen met alle kennis die wij tot onze beschikking hebben. Een mogelijkheid zou ook kunnen zijn dat jij de inboedel gaat verkopen of het gaat schenken aan bijvoorbeeld een kringloopwinkel.

Scherpe offerte binnen 3 uur

Deskundig en eerlijk advies

Professioneel & Efficiënt

Goedkoopste verhuisbedrijf

Verzekerd & flexibel

Goedkoop, snel en betrouwbaar

085 303 3979

Woningontruiming

Uitstekend
4,9
Gebaseerd op 194+ recensies van

Een woning ontruimen na overlijden

Het is heel heftig en pijnlijk als een dierbare overlijd. Waarschijnlijk zit jij dan echt niet te wachten op het ontruimen van een woning, wij begrijpen dit volledig. Wij zullen er alles aan doen om jouw te helpen met de ontruiming van de inboedel na overlijden.

Professionaliteit en respect staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen jouw zorgen ontnemen zodat jij de zorgen op andere aspecten kunt leggen.

Eén vast aanspreekpunt

Een woning ontruimen na overlijden is al heftig genoeg, daarom zorgen wij dat jij één vast aanspreekpunt krijgt toegewezen. Je vaste aanspreekpunt kent de situatie en is overal van op de hoogte, zo hoef jij je verhaal nooit meerdere keren te doen. Op deze manier kun en mag je de service van ons allemaal verwachten. We zullen zo snel mogelijk de ontruiming uitvoeren, maar we maken al voor de ontruiming duidelijke afspraken over de ontruiming van de inboedel.

Het is volledig aan jouw waar wij de inboedel moeten opslaan, waar we het naar toe afvoeren en welke spullen eventueel naar een tweedehands winkel mogen. Wij proberen met jou mee te denken en zoeken de beste oplossing, ongeacht de nare situatie waar je mee te maken hebt.

Woningontruiming

Verhuizing

Naast de woningontruiming bieden wij een diversiteit van verhuismogelijkheden aan onze klanten. Je kunt hierbij denken aan een studenten verhuisservice, senioren verhuisservice, maar ook spoed verhuizingen zijn bij ons snel en gemakkelijk te realiseren. Voor iedere klus hebben wij een oplossing.

Wij nemen al deze zorgen uit jouw handen. Service zoals jij die mag verwachten van verhuizersinhuren.nl, wij staan altijd paraat. Waar jij ons ook nodig bent, wij hebben locaties door heel Nederland.

Particulier & zakelijk

Spoedverhuizingen

Transportdiensten

In en uitpak service
Losse sjouwhulp

Ontruimingen

Veel gestelde vragen

FAQ

Wat is het tarief?

Een verhuismedewerker inhuren kost € 29,- per uur. Afhankelijk van de desbetreffende verhuizing zal ingecalculeerd worden wat de precieze prijs is voor de verhuizing.

Wat is de verhuisduur?

Een standaard verhuizing is bij ons gemiddeld binnen een dag uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte van het project kan dit langer duren.

Wanneer is het mogelijk?

Door ons flexibele personeel zijn we vaak al binnen 1 werkdag in de mogelijkheid om uw verhuizing uit te voeren.

Hebben jullie tips?

De eerste en belangrijkste tip is: wacht er niet mee, ook niet als uw verhuizing nog ver weg is. Want van uitstel komt afstel. En dan zit u met uw handen in het haar als het zover is. Middels onze flexibele agenda is het mogelijk om vrijblijvend een verhuisdag in te plannen.

Meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan.

Onze simpele 4-stappenplan

Ons verhuisproces

Stap 1

Vraag offerte aan

Stap 2

Accepteer offerte

Stap 3

Plan verhuizing in

Stap 4

Uitvoering van verhuizing