Verhuizers inhuren

Verhuizers inhuren Utrecht

Ben jij op zoek naar een verhuizer binnen Utrecht? Dan ben je aan het juiste adres bij verhuizersinhuren.nl Op verhuizersinhuren.nl vindt jij alle verhuizers die er zijn binnen Utrecht. Verhuizen voor bedrijven, maar even goed voor particulieren.

Verhuizersinhuren.nl zorgt ervoor dat jouw verhuizing naar tevredenheid verloopt. Wij zullen er alles aan doen om jouw je zorgen rondom de verhuizing weg te nemen. Het was niet eerder zo gemakkelijk om te verhuizen binnen Utrecht.

Scherpe offerte binnen 3 uur

Deskundig en eerlijk advies

Professioneel & Efficiënt

Goedkoopste verhuisbedrijf

Verzekerd & flexibel

Goedkoop, snel en betrouwbaar

085 303 3979

Verhuizers inhuren Utrecht

Uitstekend
4,9
Gebaseerd op 194+ recensies van

Verhuizing Utrecht

Een verhuizing is niet altijd gemakkelijk, hierdoor is een verhuizing in ieder dorp of stad anders. Utrecht is een hele grote stad, hier moet men met heel veel factoren rekening houden. Je kunt hierbij denken aan de drukte van studenten, parkeergelegenheden, maar ook de regels en vergunningen die er gelden.

Wij van verhuizersinhuren.nl hebben ruime ervaringen opgebouwd, hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over jouw verhuizing. Verhuizersinhuren.nl regelt alles voor je. Wij begrijpen dat iedere stad of dorp anders is, maar ook de huizen zullen verschillen kennen. Zo neemt een appartement minder tijd in beslag dan een vrijstaande woning waar een heel gezin in gewoond heeft. De tarieven zullen wij netjes in overleg met je bepalen, zo heb jij geen verrassingen achteraf.

Speciaal voor de studenten

Naast onze diensten voor bedrijven en particulieren hebben wij speciaal voor de studenten ook een verhuisservice opgericht. Ga jij als student wonen in Utrecht of wil jij binnen Utrecht verhuizen ook dan kun je contact opnemen met verhuizersinhuren.nl. Voor een speciale studenten prijs zullen wij al je spullen zorgvuldig verhuizen. De enige vereiste om hier gebruik van te kunnen maken is dat je een student moet zijn. Vraag ons gerust naar de tarieven.

Verhuizers inhuren Utrecht

Wij leveren kwaliteit en werken zorgvuldig

Meestal denken mensen dat een verhuizer nogal lomp te werk gaat, sommige bedrijven zijn ook wel zo. Maar dat is niet zoals je kiest voor verhuizersinhuren.nl. Wij zullen je spullen met grote zorgvuldigheid behandelen en verplaatsen. Door de ruime ervaring die we kennen, kun je er van op aan dat er gewerkt wordt met grote verantwoordelijkheid, veiligheid en zorgvuldigheid. Wij vinden dat al je meubels en accessoires netjes op je nieuwe plek moeten aan komen, zodat jij tevreden bent als je eenmaal verhuist bent.

Vraag gerust een offerte aan voor jouw verhuizing binnen Utrecht, wij zullen ons best doen je zo snel mogelijk een passend aanbod te bieden. Je kunt natuurlijk ook altijd even bellen op het moment dat je er niet uit komt.

Particulier & zakelijk

Spoedverhuizingen

Transportdiensten

In en uitpak service
Losse sjouwhulp

Ontruimingen

Veel gestelde vragen

FAQ

Wat is het tarief?

Een verhuismedewerker inhuren kost € 29,- per uur. Afhankelijk van de desbetreffende verhuizing zal ingecalculeerd worden wat de precieze prijs is voor de verhuizing.

Wat is de verhuisduur?

Een standaard verhuizing is bij ons gemiddeld binnen een dag uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte van het project kan dit langer duren.

Wanneer is het mogelijk?

Door ons flexibele personeel zijn we vaak al binnen 1 werkdag in de mogelijkheid om uw verhuizing uit te voeren.

Hebben jullie tips?

De eerste en belangrijkste tip is: wacht er niet mee, ook niet als uw verhuizing nog ver weg is. Want van uitstel komt afstel. En dan zit u met uw handen in het haar als het zover is. Middels onze flexibele agenda is het mogelijk om vrijblijvend een verhuisdag in te plannen.

Meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan.

Onze simpele 4-stappenplan

Ons verhuisproces

Stap 1

Vraag offerte aan

Stap 2

Accepteer offerte

Stap 3

Plan verhuizing in

Stap 4

Uitvoering van verhuizing