Verhuizers inhuren

Verhuizers inhuren Rotterdam

Ben jij bezig met een verhuizing, maar weet jij nog niet hoe? Jij wilt toch ook dat jouw verhuizing goed geregeld is? Wij kunnen je hiermee helpen. Ga jij verhuizen vanuit je ouderlijke huis of ben je van plan van de ene naar de andere stad te verhuizen. In welke situatie dan ook, uiteindelijk heb je wel meer te doen dan een verhuizing regelen. Verhuizen kost veel tijd, levert je stress op en kost ook nog eens geld.

Als je kiest voor verhuizersinhuren.nl kun jij je verhuizing volledig laten regelen. Laat jij je verhuizing door ons regelen dan ben jij er zeker van dat jouw verhuizing stressvrij, goedkoop en snel verloopt.

Scherpe offerte binnen 3 uur

Deskundig en eerlijk advies

Professioneel & Efficiënt

Goedkoopste verhuisbedrijf

Verzekerd & flexibel

Goedkoop, snel en betrouwbaar

085 303 3979

Verhuizers inhuren Rotterdam

Uitstekend
4,9
Gebaseerd op 194+ recensies van

Verhuizen Rotterdam en omstreken

Verhuizen in Rotterdam of omstreken was nog nooit zo gemakkelijk. Wij verhuizen met mooie nette verhuiswagens. Deze wagens hebben alles bij zich waarvan men denkt dat het nodig zou kunnen zijn. Jij hoeft helemaal nergens aan te denken tijdens jouw verhuizing. We hebben zelfs gereedschappen voor het loskoppelen van jouw keuken apparatuur bij ons. Heb jij een huisdier die ook verhuis moet worden en heb jij geen Bench tot jouw beschikken. Geen zorgen zelfs hier hebben wij over nagedacht. Zo kan jouw huisdier ook veilig mee verhuist worden.

Kun en wil je liever zelf het meeste werk doen, Je kunt er dan voor kiezen gebruik te maken van onze losse sjouwhulp. De sjouwhulp kan namelijk al jouw zware spullen sjouwen. Heb jij geen zin aan in en uit pakken, dan zou jij kunnen kiezen voor het gebruik van de uitpakservice. Alleen zo houdt jij meer tijd over voor jezelf en eventueel ander dingen.

Doordat wij beschikken over verschillende mensen met ieder zijn eigen specialiteit, ben jij er zeker van dat jouw verhuizing soepel gaat verlopen. Je kan er met gemak vanuit gaan dat wij heel erg snel voor je klaar staan. Een spoedverhuizing, ook hierbij kun je onze hulp vragen.

Verhuizers inhuren Rotterdam

Wij staan voor je klaar

Wij staan voor je klaar wanneer jij het nodig bent, even bellen naar de klantenservice, leg al jouw wensen uit. Wij maken een offerte opmaat speciaal voor jou en dan is het moment aangebroken. Wij zorgen dat jouw verhuizing in Rotterdam en omstreken snel en zorgvuldig gaat verlopen. Wij zullen rekening houden met jouw wensen, maar vullen hier zo nodig onze deskundigheid aan toe. Samen kijken wij terug op een verhuizing die vlot en soepel is verlopen.

Particulier & zakelijk

Spoedverhuizingen

Transportdiensten

In en uitpak service
Losse sjouwhulp

Ontruimingen

Veel gestelde vragen

FAQ

Wat is het tarief?

Een verhuismedewerker inhuren kost € 29,- per uur. Afhankelijk van de desbetreffende verhuizing zal ingecalculeerd worden wat de precieze prijs is voor de verhuizing.

Wat is de verhuisduur?

Een standaard verhuizing is bij ons gemiddeld binnen een dag uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte van het project kan dit langer duren.

Wanneer is het mogelijk?

Door ons flexibele personeel zijn we vaak al binnen 1 werkdag in de mogelijkheid om uw verhuizing uit te voeren.

Hebben jullie tips?

De eerste en belangrijkste tip is: wacht er niet mee, ook niet als uw verhuizing nog ver weg is. Want van uitstel komt afstel. En dan zit u met uw handen in het haar als het zover is. Middels onze flexibele agenda is het mogelijk om vrijblijvend een verhuisdag in te plannen.

Meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan.

Onze simpele 4-stappenplan

Ons verhuisproces

Stap 1

Vraag offerte aan

Stap 2

Accepteer offerte

Stap 3

Plan verhuizing in

Stap 4

Uitvoering van verhuizing