Verhuizers inhuren

Verhuizers inhuren Eindhoven

Een verhuizing kost je niet alleen veel tijd, maar ook heel veel moeite. Vooral tijdens onzekere tijden. We snappen dit heel erg goed bij verhuizersinhuren.nl. Wij hebben de juiste medewerkers in dienst, iedereen is goed in zijn werk. Onze medewerkers luisteren altijd met het juiste oor naar de klant, op de manier kunnen wij de juiste personeelsleden op de juiste klus inzetten. Jij bent hierdoor verzeker van vriendelijk personeel met een grote verantwoordelijkheid voor jouw verhuizing. Wil jij zelf het overgrote werk doen, dan kun je de sjouwhulp service gaan gebruiken of een van onze andere diensten zoals de handige uitpakservice.

Scherpe offerte binnen 3 uur

Deskundig en eerlijk advies

Professioneel & Efficiënt

Goedkoopste verhuisbedrijf

Verzekerd & flexibel

Goedkoop, snel en betrouwbaar

085 303 3979

Verhuizers inhuren Eindhoven

Uitstekend
4,9
Gebaseerd op 194+ recensies van

Verhuizen in Eindhoven

Ben jij op zoek naar een verhuisbedrijf in of nabij Eindhoven, dan zit jij bij ons helemaal goed. Voor een kleine of een grote verhuizing zit jij op de juiste plek bij verhuizersinhuren.nl. Een verhuizing uit handen geven kan best moeilijk zijn, maar eigenlijk klinkt dat best goed toch? Wij van verhuizersinhuren.nl hebben het ontzettend druk met de verhuizingen van zowel de particuliere als de zakelijk klant.

De juiste mensen op de juiste plek

Om jouw verhuizing op een goede manier te laten verlopen zetten wij de juiste mensen op de juiste plek in. Wij hebben een heel erg sterk team, die het niet erg vinden om hard te werken. Zware werkzaamheden is ook geen enkel probleem, ons team doet er alles aan om jouw inboedel deskundig en zorgvuldig te verhuizen. Doorat wij een gigantisch team hebben zijn wij altijd beschikbaar voor jouw klus. We kunnen ook handmatig een geweldig team voor je samen stellen. Wij kunnen hierdoor perfect inspelen op de eisen die jij hebt voor jouw verhuizing.

Verhuizers inhuren Eindhoven

Verschillende werkzaamheden

Wij bieden veel meer werkzaamheden aan, op deze manier kunnen wij in iedere situatie inspelen op jouw klus. Of je nu op zoek bent naar een team die jouw kan helpen bij het ontruimen van een woning, of een verhuizing van jouw bedrijfspand of misschien wel een senioren verhuizing. Wij zijn er echt voor al jouw werkzaamheden.

Heb jij nog geen idee hoe jij moet beginnen aan jouw verhuizing of hoe je dit op de juiste manier aan kunt pakken? Wij staan dagelijks voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Bij ons bestaan er geen gekke vragen, neem dus gerust contact met ons op om al jouw vragen door te nemen.

Wij zullen er alles aan doen om jouw een passend advies te geven.

Particulier & zakelijk

Spoedverhuizingen

Transportdiensten

In en uitpak service
Losse sjouwhulp

Ontruimingen

Veel gestelde vragen

FAQ

Wat is het tarief?

Een verhuismedewerker inhuren kost € 29,- per uur. Afhankelijk van de desbetreffende verhuizing zal ingecalculeerd worden wat de precieze prijs is voor de verhuizing.

Wat is de verhuisduur?

Een standaard verhuizing is bij ons gemiddeld binnen een dag uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte van het project kan dit langer duren.

Wanneer is het mogelijk?

Door ons flexibele personeel zijn we vaak al binnen 1 werkdag in de mogelijkheid om uw verhuizing uit te voeren.

Hebben jullie tips?

De eerste en belangrijkste tip is: wacht er niet mee, ook niet als uw verhuizing nog ver weg is. Want van uitstel komt afstel. En dan zit u met uw handen in het haar als het zover is. Middels onze flexibele agenda is het mogelijk om vrijblijvend een verhuisdag in te plannen.

Meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan.

Onze simpele 4-stappenplan

Ons verhuisproces

Stap 1

Vraag offerte aan

Stap 2

Accepteer offerte

Stap 3

Plan verhuizing in

Stap 4

Uitvoering van verhuizing