Verhuizers inhuren

Tarieven

Goedkoop geregeld

Gemotiveerd team

Een verhuisbedrijf inschakelen zonder zorgen, zo doe je dat! Verhuizersinhuren.nl verzorgt de verhuizing tot in de puntjes, wij doen dit met en vakbekwaam team. Je kunt vandaag nog contact met ons opnemen, zodat wij samen kunnen kijken naar de voordeligste opties. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zorgen voor zorgzame en betrouwbare verhuizers, die weten wat hard werken betekend. Door onze klantvriendelijke medewerkers en een behulpzame service kunnen wij gemakkelijk en snel helpen met jouw seniorenverhuizing, zakelijke, particuliere of studentenverhuizing. Onze medewerkers zijn flexibel, hierdoor zijn wij in staat lage prijzen te hanteren.

Wij hebben een team dat gemotiveerd aan de slag gaat, maar ook lichamelijk sterk is. Ons team verhuizers werkt op oproepbasis, alleen zo kunnen wij de prijzen heel laag aanhouden. Hierdoor zou je kunnen zeggen dat ons personeel heel goedkoop is. Het vakkundig team is met zorg samengesteld, hierdoor is iedereen op elkaar ingewerkt en wordt een verhuizing met grote zorgvuldigheid volbracht. De verhuizers zijn allemaal voorzien van de juiste instructies om het werk verantwoordelijk te kunnen uitvoeren, maar ook om jouw spullen schadevrij en snel te verhuizen. Voor een voordelige verhuizing ben jij bij ons aan het juiste adres.

Verhuiswagen

De verhuiswagens hebben allemaal een ruime laadruimte en ze zijn allemaal voorzien van een laadklep. Iedere verhuiswagen beschikt over de benodigde materialen die nodig zijn om jouw verhuizing schadeloos te laten verlopen. De aanwezige materialen zijn: rolmateriaal, een steekwagen, verhuisdekens, spanmaterialen en de nodige gereedschappen. Voordelig verhuizen doe je bij ons.

Inpakservice

Heb jij hulp nodig bij het inpakken van jouw spullen? Dan kun je kiezen voor onze inpakservice. De inpakservice pakt alles zorgvuldig en heel snel voor je in, zodat je snel en voordelig kunt verhuizen.

Verhuislift huren

Bij verhuizersinhuren.nl heb de mogelijkheid om een verhuislift te huren. Dit kan een grote uitkomst bieden als je niet normaal via een trap kun, maar juist via het raam moet verhuizen. Neem contact met ons op voor een scherpe offerte op maat als je een verhuislift wilt huren.

Een vrijblijvende offerte op maat

Je kan bij ons gratis en vrijblijvende offerte op maat laten maken. Neem hiervoor gerust contact op met onze klantvriendelijke klantenservice. Wij staan graag voor je klaar om samen te kijken naar jouw wensen.