Verhuizers inhuren

Student verhuisservice

Help, jij bent op zoek naar een studentenverhuisservice! Bij verhuizersinhuren.nl kun jij terecht voor jouw verhuisservice. Wij hebben special voor studenten een studentenprijs gemaakt. Mocht jij nu willen gaan studeren in een andere stad of ben je net afgestudeerd dan verhuizen wij jouw inboedel graag naar een nieuwe kamer, appartement of huis. Wij beschikken over een hard werkend team, dat is zoals jij het mag verwachten van een studenten verhuisservice. Door de geruime ervaring die wij hebben met het verhuizen van studenten weten we precies welke aanpak nodig is, om zo jouw verhuizing snel en goedkoop te laten verlopen.

Scherpe offerte binnen 3 uur

Deskundig en eerlijk advies

Professioneel & Efficiënt

Goedkoopste verhuisbedrijf

Verzekerd & flexibel

Goedkoop, snel en betrouwbaar

085 303 3979

Student verhuisservice

Uitstekend
4,9
Gebaseerd op 194+ recensies van

Verhuizen

Vaak sta je er versteld van hoeveel spullen je nu eigenlijk hebt en wist je eigenlijk niet eens dat je er zoveel in je bezit had. Al deze spullen en waardevolle bezittingen wil je graag snel, goedkoop, maar ook zorgvuldig in jouw nieuwe kamer, appartement of woning hebben.

Voor een ontzettende snelle verhuizing ben je bij ons op de juiste plek. Wij zijn een goedkoop en betrouwbaar verhuisbedrijf, omdat wij en scherp uurtarief aanhouden. Voor ieder soort verhuizing, of deze nu groot of klein is hebben wij een scherpe en eerlijke prijs.

Wij verhuizen al jouw spullen door heel Nederland.

Snelle studenten verhuizing

Wanneer wij samen een duidelijke communicatie met elkaar hebben dan kan een snelle studenten verhuizing gemakkelijk plaatsvinden. Wij vinden het belangrijk om efficiënt en duidelijk met elkaar te communiceren, dit is voor ons en voor jouw van groot belang voor een goede samenwerking.

De snelle studenten verhuizing zou een belangrijke rol kunnen spelen bij studenten. Je moet misschien wel snel verhuizen doordat je nieuw schooljaar of je nieuwe semester bijna start.

Student verhuisservice

Betrouwbaar en deskundig

Wij doen ons uiterste best om jouw verhuizing spoedig te laten verlopen en al je zorgen weg te nemen, zodat jij je niet druk hoeft te maken rondom de verhuizing. Wij weten waar we aan beginnen en zijn werkelijk op alles voor bereid. Wij zullen de verhuizing zo soepel laten verlopen zodat jij snel en in alle rust verder kunt gaan met jouw studie.

Ons team is betrouwbaar en deskundig en helpt bij verhuizingen voor iedereen, ook bij studenten. Studenten zullen niets te kort komen. Wij willen jouw voort helpen tijdens jouw verhuizing en zullen pas tevreden zijn, wanneer jij dat ook bent. Wij hebben klantvriendelijkheid op nummer één staan. Wij zijn naast snel, betrouwbaar en deskundig ook nog een zeer zorgvuldig. Dit houdt in dat jouw studenten verhuizing bij ons in goede handen is.

Particulier & zakelijk

Spoedverhuizingen

Transportdiensten

In en uitpak service
Losse sjouwhulp

Ontruimingen

Veel gestelde vragen

FAQ

Wat is het tarief?

Een verhuismedewerker inhuren kost € 29,- per uur. Afhankelijk van de desbetreffende verhuizing zal ingecalculeerd worden wat de precieze prijs is voor de verhuizing.

Wat is de verhuisduur?

Een standaard verhuizing is bij ons gemiddeld binnen een dag uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte van het project kan dit langer duren.

Wanneer is het mogelijk?

Door ons flexibele personeel zijn we vaak al binnen 1 werkdag in de mogelijkheid om uw verhuizing uit te voeren.

Hebben jullie tips?

De eerste en belangrijkste tip is: wacht er niet mee, ook niet als uw verhuizing nog ver weg is. Want van uitstel komt afstel. En dan zit u met uw handen in het haar als het zover is. Middels onze flexibele agenda is het mogelijk om vrijblijvend een verhuisdag in te plannen.

Meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan.

Onze simpele 4-stappenplan

Ons verhuisproces

Stap 1

Vraag offerte aan

Stap 2

Accepteer offerte

Stap 3

Plan verhuizing in

Stap 4

Uitvoering van verhuizing