Verhuizers inhuren

Sjouwhulp

Een verhuizing kost wel heel erg veel werk en kan een hoop stress geven. Verhuizersinhuren.nl bied jouw een sjouwhulp aan bij de verhuizing. Dit kan erg fijn zijn, zeker als je last hebt van gezondheidsklachten zoals een pijnlijk rug. Wij zijn er ook op de momenten dat jij ze nodig hebt. Kun jij wel een paar handen gebruiken bij de zware werkzaamheden tijdens jouw verhuizing?

Scherpe offerte binnen 3 uur

Deskundig en eerlijk advies

Professioneel & Efficiënt

Goedkoopste verhuisbedrijf

Verzekerd & flexibel

Goedkoop, snel en betrouwbaar

085 303 3979

Sjouwhulp

Uitstekend
4,9
Gebaseerd op 194+ recensies van

Wanneer een sjouwhulp?

Niet alleen bij een verhuizing kun je soms handen te kort komen, er zijn ook andere momenten denkbaar wanneer je wel een extra handje kan gebruiken. In deze gevallen is er de sjouwhulp.

Soms is het erg lastig om iets zelf te versjouwen. Bijvoorbeeld bij lichamelijke klachten, maar ook als je maar alleen bent, geen bruikbare hulp om je heen hebt, of als je gewoon op een locatie woont waar verhuizen en verplaatsen wat lastiger is. Denk bijvoorbeeld aan een appartement zonder lift in het gebouw.

Wat kan een sjouwhulp voor jou betekenen?

Onze sjouwhulp kan helpen met de zware meubels, witgoed en zware dozen. Ook als je witgoed hebt dat weg moet voor reparatie kun je onze sjouwhulp vragen om jouw te helpen. Onze verhuizers helpen je graag met het zorgvuldig verhuizen van je spullen. Wil of ga jij gebruik maken van onze sjouwhulp? Je mag dan kosteloos gebruik maken van al onze verhuismaterialen. Je kunt hierbij denken aan verhuisdekens, steekwagens en eigenlijk alles wat er nodig zou kunnen zijn tijdens een verhuizing. Ook spanmiddelen en rolmaterialen horen bij de materialen die je mag gaan gebruiken.

Sjouwhulp

Kleine verhuizingen

Ben jij van plan binnen in je eigen huis te verhuizen of misschien wel in dezelfde straat? Je kunt ons ook hiervoor inschakelen. Ons deskundig team staat voor jouw klaar om jouw spullen snel en veilig te verplaatsen of te vervoeren. Voor alle klussen groot en klein kun jij beroep op ons doen, eigenlijk is niets ons te gek.

Grote verhuizingen

Staat er bij jouw een grote verhuizing op de planning binnen een korte afstand? Hierbij kun je denken aan een huis dat een paar straten verderop staat, of misschien wel enkele kilometers verderop. Je kan gebruik maken van onze sjouwhulp in iedere situatie, vele handen maken licht werk. Ben jij fysiek niet heel sterk, maar heb je enkele meubelstukken in je inboedel die verhuist moeten worden? Onze verhuizers doen er alles aan om jouw inboedel met grote zorg te verhuizen.

Geen zorgen meer over jouw verhuizing, ons team doet er alles aan om jouw te ontlasten.

Particulier & zakelijk

Spoedverhuizingen

Transportdiensten

In en uitpak service
Losse sjouwhulp

Ontruimingen

Veel gestelde vragen

FAQ

Wat is het tarief?

Een verhuismedewerker inhuren kost € 29,- per uur. Afhankelijk van de desbetreffende verhuizing zal ingecalculeerd worden wat de precieze prijs is voor de verhuizing.

Wat is de verhuisduur?

Een standaard verhuizing is bij ons gemiddeld binnen een dag uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte van het project kan dit langer duren.

Wanneer is het mogelijk?

Door ons flexibele personeel zijn we vaak al binnen 1 werkdag in de mogelijkheid om uw verhuizing uit te voeren.

Hebben jullie tips?

De eerste en belangrijkste tip is: wacht er niet mee, ook niet als uw verhuizing nog ver weg is. Want van uitstel komt afstel. En dan zit u met uw handen in het haar als het zover is. Middels onze flexibele agenda is het mogelijk om vrijblijvend een verhuisdag in te plannen.

Meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan.

Onze simpele 4-stappenplan

Ons verhuisproces

Stap 1

Vraag offerte aan

Stap 2

Accepteer offerte

Stap 3

Plan verhuizing in

Stap 4

Uitvoering van verhuizing