Verhuizers inhuren

Particuliere verhuizing

Zoek jij naar een verhuisbedrijf dat een particuliere verhuizing kan verzorgen? Dan zit jij bij verhuizersinhuren.nl goed. Verhuizen is meestal een tijdrovende en zware klus, hierdoor kiezen mensen steeds vaker voor het inhuren van een verhuisbedrijf. Wij kunnen jouw helpen met een verhuizing afgestemd op jouw wensen. Wij hebben een geweldig team klaar staan om jou te helpen met een verhuizing door heel Nederland.

Als jij wilt gaan verhuizen dan kun je er natuurlijk voor kiezen dit zelf te gaan doen, maar tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een verhuizing via een verhuisbedrijf. Wij hebben een gigantisch verhuisteam met jarenlange ervaring. Al ons personeel is vakkundig en ieder heeft zo een eigen specialiteit. Door jouw wensen op een rijtje te zetten kunnen wij een team samenstellen die precies bij jou gaat passen.

Scherpe offerte binnen 3 uur

Deskundig en eerlijk advies

Professioneel & Efficiënt

Goedkoopste verhuisbedrijf

Verzekerd & flexibel

Goedkoop, snel en betrouwbaar

085 303 3979

Particuliere verhuizing

Uitstekend
4,9
Gebaseerd op 194+ recensies van

Wat verstaan we onder een particuliere verhuizing?

Eigenlijk is het best simpel. Een particuliere verhuizing is het verhuizen van een complete huisraad die wordt, verhuist van de oude naar de nieuwe woning. Alleen grote meubelstukken kunnen hier ook bij horen, hierbij kun je denken aan een gigantisch wandmeubel.

Door heel Nederland

Wij hebben moderne vervoersmiddelen tot onze beschikking, waarmee wij door heel Nederland kunnen rijden. Al onze vervoersmiddelen zijn voorzien van een grote laadklep, zodat er geen problemen ontstaan bij het inladen. Wij hebben standaard ook een steekwagen in de verhuiswagen, maar ook verhuisdekens. Wij zorgen ervoor dat wij alles bij ons hebben. Jij hoeft helemaal nergens meer over na te denken.

Particuliere verhuizing

Niet elke verhuizing is hetzelfde

Verhuizen is niet altijd hetzelfde. Deze verschillen per woonsituatie, maar ook het type verhuizing. Een zakelijke verhuizing is totaal anders dan een particuliere verhuizing. Wij komen de klant graag tegemoet door in te spelen op de wensen van de klant. Weet jij niet goed wat je te wachten staat of zit jij met de handen in het haar? Geen probleem, wij zullen jouw goed adviseren en je alles uitleggen wat je moet weten.

Wij zijn er voor iedere verhuizing

Of jij nu op zoek bent naar een particuliere verhuizing, een zakelijke verhuizing, een gedeeltelijke verhuizing, sjouwers of inpakkers wij bieden alle mogelijkheden. Wij staan paraat voor onze klant, om iedere verhuisklus door heel Nederland te kunnen verwezenlijken. Bij vragen of onduidelijkheden mag je gerust contact met ons opnemen, wij zullen al jouw vragen zo duidelijk mogelijk beantwoorden en al je twijfels en onduidelijkheden bij je wegnemen.

Particulier & zakelijk

Spoedverhuizingen

Transportdiensten

In en uitpak service
Losse sjouwhulp

Ontruimingen

Veel gestelde vragen

FAQ

Wat is het tarief?

Een verhuismedewerker inhuren kost € 29,- per uur. Afhankelijk van de desbetreffende verhuizing zal ingecalculeerd worden wat de precieze prijs is voor de verhuizing.

Wat is de verhuisduur?

Een standaard verhuizing is bij ons gemiddeld binnen een dag uitgevoerd. Afhankelijk van de grootte van het project kan dit langer duren.

Wanneer is het mogelijk?

Door ons flexibele personeel zijn we vaak al binnen 1 werkdag in de mogelijkheid om uw verhuizing uit te voeren.

Hebben jullie tips?

De eerste en belangrijkste tip is: wacht er niet mee, ook niet als uw verhuizing nog ver weg is. Want van uitstel komt afstel. En dan zit u met uw handen in het haar als het zover is. Middels onze flexibele agenda is het mogelijk om vrijblijvend een verhuisdag in te plannen.

Meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan.

Onze simpele 4-stappenplan

Ons verhuisproces

Stap 1

Vraag offerte aan

Stap 2

Accepteer offerte

Stap 3

Plan verhuizing in

Stap 4

Uitvoering van verhuizing